رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غواصی و اهداء کلیه
Diving After Kidney Donation

غواصی پس از اهداء کلیه 

من قصد دارم یکی از کلیه های خود را به خواهرم که نیازمند دریافت کلیه است اهداء کنم.آیا اهداء یک کلیه می تواند بر توانایی من برای غواصی تاثیر گذار باشد؟

ابتدا تشکر و قدردانی از شما به جهت اینکه تصمیم گرفته اید یک اهداء کننده زنده باشید.به گزارش دپارتمان سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده بیش از ۱۱۴،۰۰۰ نفر در ایالات متحده چشم انتظار پیوند عضو نجات بخش هستند،‌و هر ۱۰ دقیقه یک نفر به این لیست افزوده می شود.تقریبا ۸۳ درصد این افراد در انتظار دریافت کلیه هستند،اما واقعا اهداء کننده گان زنده یا فوت شده کافی برای برآورد نیاز این بیماران در دسترس نیست.

هدیه زندگی بخش شما قهرمانانه، بسیار ارزنده و مورد نیاز است.نگرانی در مورد غواصی پس از اهداء کلیه همانند نگرانی در مورد هر گونه جراحی باز شکم است. باید اجازه دهید محل جراحی،دیواره شکم و ساختارهای عضو پیوند شده زمان کافی برای التیام در اختیار داشته باشند.به همین دلیل به احتمال زیاد مدت چندین روز در بیمارستان خواهید ماند.پس از ترخیص،ریکاوری شما در منزل ادامه خواهد یافت.به طور کلی برای بهبودی و ترمیم کامل و بازگشت به روال عادی روزانه، ۶ هفته زمان لازم است.اگر در دوران نقاهت و بهبودی هیچ گونه عوارضی نداشته باشید،پس از اینکه جراح شما را برای فعالیت های جسمانی نا محدود ترخیص کرد،می توانید بازگشت به فعالیت غواصی را مد نظر داشته باشید‌. 

یک علامت شایع پس از اهداء کلیه،خستگی مداوم است که از نظر تداوم و طول مدت متفاوت است‌.اگر خستگی قابل توجه را تجربه می کنید،در این صورت غواصی توصیه نمی شود.زمانیکه خستگی شما فروکش کرد، غواصی نمی تواند هیچگونه خطر افزایش یافته ای را به همراه داشته باشد.هیچگونه شواهدی مبنی بر افزایش یا کاهش ریسک ابتلا به بیماری کاهش فشار DCS  پس از اهداء کلیه یا جراحی باز شکم وجود ندارد. هنگامیکه پزشک شما را برای پرداختن به فعالیت غواصی ترخیص می کند،خطرات برای شما بیشتر از خطرات پیش از جراحی نخواهد بود.

منبع:شبکه هشدار غواصان DAN 

به خانواده غواصان و مربیان غواصی اسپورت و تکنیکال تی دی آی/اس دی آی TDI/SDI بپیوندید. TDI بزرگ ترین و معتبرترین موسسه آموزش غواصی تکنیکال در دنیا
  غواصی تکنیکال بین المللی:TDI
Technical Diving International

غواصی اسکوبای بین المللی :SDI 
Scuba Diving International 

اکانت رسمی TDI/SDI ایران در اینستاگرام:

مجید آذرشب
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: